Reparatie - Reisverslag uit Bruinisse, Nederland van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu Reparatie - Reisverslag uit Bruinisse, Nederland van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu

Reparatie

Door: Lars

Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars

30 Juni 2008 | Nederland, Bruinisse

Hallo allemaal,wij hebben over de nieuwe Maas gevaren.
Daar zijn wij hele grote schepen tegengekomen.
Daarvan heb ik hele mooie foto's gemaakt dan moet je maar op de site kijken.
Als we uit een sluis komen en ik in de hut zit voel ik opeens een dreun
ik ga buiten kijken en dan zie ik dat we ergens tegenaan zijn gevaren. Gelukkig is het geen groot gat en zit het aan de voorkant en loopt het kleine beetje water in de ankerbak.
Dan varen we naar bruinissen en gaan er de volgende paar mensen naar kijken.
ze zijden dat het gat over drie weken is gemaakt en dat de mast er af moet en de boot in de loots.
groetjes Lars

• 30 Juni 2008 - 18:00

Thijmen:

Hé Lars,

Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg!! Wat een grote boten zijn daar. Die heb ik een tijd geleden ook gezien maar toen zaten we op een rondvaartboot met mijn opa en oma.

Wel rottig dat jullie boot kapot is. Duurt het nog even voordat jullie naar Frankrijk kunnen varen. Maar het wordt heel mooi weer dus jullie zullen je vast vermaken.

Feliciteer Julia nog even van ons voor de verjaardag.

Groetjes Thijmen, Petra en Christo

• 11 Juli 2008 - 15:29

Sven:

hoi lars ik ga op vakantie dus kan ik niet meer reageren.
    drie weken.
    er hebben weer kinderen van onze klas op die van julia gereageert.
    gelukkig kan je over een paar dagen weer varen.

groetjes sven

Julia & Lars

Hoi Allemaal, Wij zijn Lars en Julia van Geffen. Lars is 9 en ik ben bijna 8 als we wegvaren. Samen met onze ouders en broertje Jort gaan we een wereldreis maken met de boot. Wij vinden hetr leuk om jullie alles via internet te vertellen. Wij vinden het ook leuk als jullie ons reacties geven. Lars & Julia

Actief sinds 17 Feb. 2008