We zijn al in Lissabon! - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu We zijn al in Lissabon! - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu

We zijn al in Lissabon!

Door: Lars

Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars

03 Oktober 2008 | Portugal, Lissabon

Ahoy allemaal.
We liggen nu in Peniche . Vanochtend zijn we weg gevaren uit Nazare en eindelijk zijn we geen motorboot meer maar een snelle zeilboot . Vanaf porto zijn wij naar Figuera da foz maar we hebben geen dolfijnen gezien . In figuera da foz zijn we Noorse kinderen tegen gekomen we konden met ze een beetje Engels praten en met handgebaren konden we elkaar wel begrijpen . de volgende dag gingen we naar een overdekte markt het was een hete dag wel boven de 30 graden daarna hebben we wat gedronken bij een restaurant daarna hebben we de gasfles weggebracht . ’s Middags gingen we weer met de Noorse jongetjes gespeeld en daarna gezwommen daarna gingen we eten en dan op bed .’s Morgens begonnen we met het ontbijt en om 9 uur begon de les na de les gingen we weer spelen en daarna naar de markt toen we terug kwamen speelden we weer verder . ‘s Middags gingen we met de Noorse jongetjes voetballen alleen niemand wist wie gewonnen . ’s Avonds waren de vader en moeder van de Noorse jongentjes bij ons op de boot dus gingen we pas laat eten en wel in de Portugese tijd . de volgende dag gingen we weer naar de markt en daarna weer spelen ’s avonds hadden we voor het eerst gebarbecued met sardines er kwamen ook 2 Nederlanders bij mee eten . ’s Morgens voeren we als zeilboot verder toen kwamen we weer dolfijnen tegen ‘s Middags kwamen we aan in Nazare daar hebben we in een restaurantje gegeten de volgende dag voeren we verder naar Peniche en weer hebben we dolfijnen gezien . Daar zijn we in het stadje geweest het was er prachtig . ’S Morgens voeren we verder naar Lissabon en soms een beetje op de motor en soms een beetje op het zeil . Toen we in Lissabon aankwamen kwamen we onze Noorse vriendjes weer tegen . Naast ons lagen twee Nederlandse schepen met kinderen maar die zijn gisteren naar Madeira gevaren. Die kinderen krijgen ook les via de wereldschool. De volgende dag gingen we met de noorse vriendjes een ijsje kopen. ’s avonds ging ik met Paul(vader) en Emil en Edvard naar de voetbalwedstrijd tussen Portugal en Zwitserland, het was een Champions League wedstrijd in het grote stadion in Lissabon. We gingen er met de trein en de metro naar toe en er waren wel 65000 mensen in het stadion. Een niet zo leuk bericht is dat mijn cameraatje kapot is maar ik heb nog wel hele mooie foto’s van de wedstrijd gemaakt.
Groetjes allemaal .

• 03 Oktober 2008 - 15:17

Jannie:

Hallo lieve Lars, Julia en Jort,
    Weer een leuk verhaal van jullie. Wat maken jullie toch veel mee en zien mooie plaatsen en dingen. Vet cool dat jij, Lars, een echte voetbalwedstrijd hebt meegemaakt zeg!! Jammer van je camera, je maakt mooie fotos. Maar wellicht komt Sinterklaas wel even langs of de Kerstman en je bent ook al gauw jarig.... Job gaat morgen naar zijn eerste schaatsles. We kijken uit naar jullie nieuw avontuur. Liefs van ons uit Hoofddorp.

• 05 Oktober 2008 - 10:58

Jasper:

Hallo Lars, Julia en Jort,
    hebben jullie al zeehonden gezien? en hebben jullie al roofvogels gezien? en ik vind jullie foto's van het stadion mooi.en ik heb zelf zaterdag ook een foetbal wetstrijd gehad. en we hebben met 1-o verloren jammer he.
    groetjes jasper

• 05 Oktober 2008 - 17:12

Ruben:

Leuk joh,wij hadden vandaag alleen maar regen,misschien is het handig als jullie een msn account aanmaken,dat doe je via www.msn.nl

Groetjes uit almere!!!!!!!!!

• 07 Oktober 2008 - 18:06

Bjork:

hoi lars,
    heb je ons klassenbericht ontvangen?
    maar even iets anders.

heb je het klassenbericht
    ontvangen?
    even over iets anders.
    13 oktober ben ik jarig.
    maar dat juli al in lissabon zijn.

doeeeeeeeiiiiii van bjork

• 08 Oktober 2008 - 13:13

Ilse Koning:

Hallo allemaal,
    Ik heb de video gezien met de dolfijnen mooi he.
    Nou veel plezier nog en maak nog maar veel leuke dingen mee. doeiiiiiii Ilse

• 10 Oktober 2008 - 14:32

Stephen:

hoi Lars hoe gaat het met je.In welk land zit je nu.groetjes Coen en Stephen.

• 11 Oktober 2008 - 07:45

Mariska Vittali:

hoi lars.
    We hebben al veel gedaan
    vanaf dat jij weg bent.
    Ik heb 5 oktober me B diploma gehaalt.
    En nu ben ik verder gegaan voor me C .

Doei groetjes mariska

• 11 Oktober 2008 - 07:46

Coen:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelars!
    hoe gaat het?
    met mij gaat het goed!
    ik heb de video gezien met dolfijnen.
    we hebben de kinderboekenweek wedstrijd gehad ik was de eerste in de klas.
    kian was de eerste van de school!
    en bla bla bla!
    bla bla bla!
    groetjes coen zijp.

• 11 Oktober 2008 - 14:38

De Bosschertjes:

Hallo Lars, Julia en Jort,

We hadden jullie foto's nog niet allemaal gezien maar ze zijn heel mooi hoor! Ook je film is super Lars. Gaat het nog steeds goed met les geven? Lukt het met papa ook al een beetje met de muziekles? Leuk dat je naar die voetbalwedstrijd in Lissabon bent geweest. Zijn Mathijs en Ivo wel een beetje jaloers op hoor!
    Lekker genieten verder en de groetjes aan allemaal!

Rolf, Trea,
    Mathijs en Ivo