Warme kerst - Reisverslag uit Kingstown, St. Vincent van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu Warme kerst - Reisverslag uit Kingstown, St. Vincent van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu

Warme kerst

Door: Lars

Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars

13 Januari 2009 | St. Vincent, Kingstown

Hallo allemaal ,
Wij hebben een warme kerst gehad .
1eKerstdag hebben we in een hotel gegeten aan het strand op St Lucia na het eten hebben we gezwommen in het zwembad .We waren niet alleen maar met twee mensen van engelse boten en met drie Nederlandse boten (Yonder Samba Saeftinge Nutmec Seraphim ) . hier kennen ze geen 2e de kerstdag wij hebben het zelf ook niet gevierd . We zijn al erg veel naar het strand geweest en we gaan woensdag op weg naar Bequia dat vinden wij een mooi Baai waar veel mensen oud en nieuw vieren . Voor we naar Bequia voeren gingen we naar Mariko baai dat was een mooie baai met een mooi strand . Daar hadden we ook een schildpad naast de boot .2 Dagen later lagen we op St vincent daar lag de opstapper Theo die had een huurboot waarmee hij met zijn vrouw rondvoer Woensdag lagen we op Bequia het water daar was zo helder dat je op 12 meter diepte nog de bodem konden zien .Oud en nieuw hebben we met nog meer NL mensen en een paar kinderen op de Saeftinge gevierd . vlak voor ons werd het vuurwerk afgestoken. Toen we op Tobago Cays lagen hebben we prachtig gesnorkeld . we hebben erg veel schildpadden gezien en een zeerog . later hebben we met weer NL en GBR mensen gebarbecued op het strand .

Groeten Lars

• 13 Januari 2009 - 14:59

Jannie:

Lieve Lars, Julia, Jort,

Wat een prachtige fotos weer! Dit keer iets minder jaloers, omdat wij in Nederland hebben kunnen schaatsen!! Prachtig, weer, mooi ijs, dus heel veel plezier. Groot contrast met jullie.
    Het is nu weer weg, dus de wens dat wij bij jullie waren is weer terug... Fijn om te lezen dat jullie meer kinderen hebben leren kennen om samen te spelen, zwemmen en te praten.
    Zijn jullie schoollessen ook weer begonnen?
    Morgen ben je jarig Lars! Alvast hartelijk gefeliciteerd en een hele dikke knuffel en kus. Job heeft zaterdag zijn partijtje gevierd. We zijn gaan Glow in the dark midget golfen. Erg leuk en heel gezellig. Hij heeft mooie kadootjes gekregen. Jij hebt het te goed, die krijg je als je weer terug bent in Nederland. Maak er een leuke, gezellige en fijne dag van samen met papa, mama, Julia en Jort. Wellicht met nog enkele vriendjes. Wij denken aan je!
    Heel speciaal hoor, 10 worden in the Carib...
    Blijf genieten en tot heel gauw. Veel liefs van ons uit Hoofddorp xx

Louis, Jannie, Job en Claire xx

• 13 Januari 2009 - 15:34

Chantal Van Den Dam:

wat een mooie foto's lars. ziet er echt geweldig uit kerst vieren in de zon lijkt me niet verkeerd. veel plezieer nog tijdens de rest van de reis geniet er nog maar ff van

liefs chantal

• 13 Januari 2009 - 21:02

Petra:

Hoi Lars, Julia en Jort,

Wat een mooie foto's laten jullie ons zien zeg. En wat een heerlijke zee om in te snorkelen. Lijkt ons fantastisch om die schildpadden van dichtbij te bekijken. Thijmen heeft afgelopen weekend voor het eerst geschaatst. Jullie kunnen het je misschien bijna niet voorstellen maar het was hier 's nachts soms kouder dan -10. Afgelopen weekend was het heerlijk weer en konden we overal schaatsen. Helaas is het nu weer druilerig weer en zijn we jaloers op jullie zonnetje. Gefeliciteerd met je verjaardag Lars en geniet ervan!

Groeten Thijmen, Christo en Petra

• 15 Januari 2009 - 14:06

Esmee En Danique:

Ahoi Julia.
    Esmee moet paardrijden op Dempsy.
    Danique en Esmee gaan zo op de wii.
    Kus-************-jes Esmee en Danique.

• 15 Januari 2009 - 18:27

Sven En Familie:

Nog van Harte Gefeliciteerd Lars met je verjaardag. Leuk om je verhalen te lezen. Hier gaat alles goed, eindelijk na de winterstop weer mogen hockeyen. Zit nu ook op schaakles op school bij meester Robin. Heb je een leuke verjaardag gehad?

Groetjes Sven en de rest van de familie.

• 16 Januari 2009 - 17:56

Tonnie En Karin:

Hoi Lars,

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Het was vast heel bijzonder om in zo'n mooie omgeving je verjaardag te vieren.
    Hoewel wij hier natuurlijk heerlijk hebben kunnen schaatsen de afgelopen dagen zijn we wel een beetje jaloers op je hoor, als we jouw prachtige foto's zien! We wensen je nog heel veel zwem, snorkel en zeil plezier.

Hartelijke groet,
    Tonnie, Karin, Ilse & Jelmer

• 17 Januari 2009 - 08:48

Esmee.:

Ahoi Julia.
    Toen ik op dempsy moest rijden gingen we een spelletje spelen. toen zij jufn natali dat je drie paarden voorje moest gaan zitten.en toen moest ik op geesje rijden maar dat is niet zo leuke pony.maar ja.en Romé mijn vriedin die kwam slapen.we hebben we de hele nacht liggen ds-.en

• 18 Januari 2009 - 09:06

Yannick:

Hallo Julia,
    Een beetje laat, maar nog bedankt voor je berichtje.
    Hele mooie foto's!
    We konden hier vorige week schaatsen bij ons op de vijver. het was dus erg koud. Omdat mijn vader de vijver had verlicht, konden we ook in de avonds schaatsen.
    En ik was keihard tegen een betonnen rand van de vijver aan gegaan. In het ziekenhuis zeiden ze dat het misschien gebroken is. Nu zie je er niet zo veel meer van.
    Er is een nieuw meisje in de klas, Somada.
    Het gaat goed in de klas, Meester Robin geeft goed les en Juf Petra moest nog bij ons leren om lerares te worden. De hele klas mist je wel een beetje.
    Groetjes aan jou en je familie.
    Yannick

• 25 Januari 2009 - 17:48

Esmee:

Ahoi Julia.Leuk hoor dat je twee vriendinnen hebt.JE vroeg toch hoe het met paardrijden ging goed hoor maar donderdag ben ik van dazle af gevallen met springen op me hoofd het deed heel erg pijn maar gellukig had ik een cap op en een bodyprotector aan.Het gaat super met schaken ik schaak bijna elke woensdagmiddag met Denise.Ik en mijn moeder zijn vaandaag naar de stad geweest voor schoennen we hebben 11 schoennen winkels geweest maar de 11de winkel zijn we geslaagd ik heb bruinen larzen en gimpen gehad.Heel veel Kus-*****-jes ESMEE.

• 17 Februari 2009 - 08:24

Coen En Familie:

jo Lars

hoe gaat het?
    met mij gaat het goed!!
    nu lekker vakantie.
    volgende week is het carnaval.
    volgende week,maandagmiddag,maar 2 uurtjes carnaval op school.supergave pruik en bril gekocht.jammer dat je er niet bij bent.maar volgens mij heb jij het daar ook erg leuk!

• 01 Maart 2009 - 17:01

Esmee:

Ik ging donderdag paardrijden ik moest op kalief ze is super lief groetjes Esmee

• 20 Maart 2009 - 18:21

Faya:

Lieve Julia(en fam.)
    Hartstikke bedankt voor de mail die ik voor m'n verjaardag heb gekregen!Ontzettend leuk om een berichtje te ontvangen van zooooo ver weg!!Ik heb veel cadeautjes gekregen;de meeste van Minnie Mouse.Ook ben ik nu al 2wkn naar school;soms s'middags nog met mama mee naar huis,want 'n hele dag is soms nog wat veel.Leuk vind ik 't wel;heb juf Annet en juf Cora.Hoe is het bij jullie????En kom je weer gauw terug??Vast veel zon en lekker bruin.Kijk met Danique veel naar jullie foto's!Hier nu ook mooi weer,maar lang niet zo warm;HELAAS......Lieve Julia nog heeeeel veeeeel plezier en je krijgt een dikke kus van mij en m'n zus.Groetjes en tot horens,FAYA(& DANIQUE)***************

• 12 April 2009 - 10:20

Ahoi Julia.
    il heb paas eieren gezocht.En jij???.
    En ik heb wedstrijd gereden van paardrijden dresuur en ik ben tweede geworden goed he!!!
    hele dikke kus van Esmee