Van Lars - Reisverslag uit Dieppe, Frankrijk van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu Van Lars - Reisverslag uit Dieppe, Frankrijk van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu

Van Lars

Door: Lars

Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars

25 Juli 2008 | Frankrijk, Dieppe

Hallo allemaal.
Wij liggen vandaag in Frankrijk in Boulogne sur Mer . Wij zijn maandag uit Belgie vertrokken. Toen voeren we naar Duinkerken ondertussen de tocht zagen we een schip dat gezonken was je zag toen alleen de punt van de mast. We zagen ook weer hele grote schepen. We kwamen aan en gingen naar de havenmeester daarna gingen we eten . de volgende dag vertrokken we uit Duinkerken . Toen we net de haven uit waren zagen we opeens een dolfijn voorbijkomen zo te zien was het een bruinvis. we voeren verder en nu liggen we hier ik heb daar nog even gevaren met het rubberbootje en morgen gaan we naar het strand. Als eerst ging ik in het water . Daarna hebben we met de vlieger gespeeld . Toen zagen we dat de ferry binnen kwam toen ging ik snel in het water wand die speedboot maakte hele grote golven daarna liepen we weer naar de boot.
groetjes lars.

• 28 Juli 2008 - 05:57

Sascha:

Wat leuk, een bruinvis. Die zie je hier niet. Ben benieuwd wat je nog meer gaat zien.

groetjes Sascha

• 28 Juli 2008 - 11:30

Sophie De France:

Ohlalala! mais c'est magnifique!
    Jullie zijn in mijn moederland, la douce France. ;)
    Veel plezier et bon vent, bises à vous tous et à bientôt :)

• 28 Juli 2008 - 11:47

Marieke:

hoi Lars Julia en Jort,
    veel plezier in Frankrijk.Eet niet teveel nougat! Lekker hoor!
    :lol: :lol: :lol: :lol:
    A bientôt,

Marieke,

• 01 Augustus 2008 - 10:51

Céline:

Leuk hoor om zomaar een dolfijn te zien!!!! En ik hoop niet dat jullie net als dat schip verdrinken

• 01 Augustus 2008 - 18:25

Jasper:

we hebben paard gereden
    bij het hotel.en we gaan nu naar het stadje jasper.en mijn paard heete stela en die van ruben heete max en die van papa heete magic en
    die van mama heete nevada.

groetjes jasper

• 01 Augustus 2008 - 18:33

Ruben:

He zeebonken,
    wij hebben deze drie dagen veel hertjes gezien en paardgereden.We zijn met 9 paarden op een heel smal paadje gereden.We hebben ook een boom gezien waar een moederbeer haar jonkie leerde klimmen,je zag grote en kleine klauwen in de boom,we hebben ook nog een boom gezien waar een eland aan heeft gegeten.In de lobby van het hotel hing een elandenkop en die was supergroot.Vandaag gaan we naar Jasper National Park,daar zitten heel veel zwarte beren.

Groetjes Ruben

• 01 Augustus 2008 - 19:46

Erwin:

Wat goed van jullie om een eigen blog bij te houden. Volhouden he, want jullie doen dit heel erg goed.

• 02 Augustus 2008 - 17:15

Lex&Mirjam:

Lieve Lars, Julia en Jort,
    Wat schrijven jullie een leuke verhalen, we kijken elke dag even of er alweer wat nieuws te lezen is! Fijn voor jullie dat je oma dit weekend weer even ziet,
    liefs van Lex, Mirjam, Ruben en Jasper

• 03 Augustus 2008 - 13:21

Robbert:

Hoi Lars,

De vakantie is al bijna voorbij en ik moet al bijna naar school. Maar ik heb ook hele leuke dingen gedaan in mijn vakantie. Zoals dagjes uit, naar het Luchtvaartmuseum en Naturalis.

Wat ben jij al ver gekomen met de boot.

Ook zijn we een weekje op vakantie geweest in de Kempervennen. We waren daar van maandag tot maandag. Toen we daar waren heb ik ook nog ski-les gehad. Eerst ben ik op les geweest met mijn zusje Jasmijn en in het weekend nog met mijn vader. Ik kan nu al een beetje skieen. Dit weekend zijn we een dagje naar Texel geweest. Er waren hele hoge golven van 1,5 meter hoog. Gelukkig was er ook veel zon.

Ik ben ook bij mijn opa en oma gaan logeren. En mijn nicht laura uit Denemarken was er ook.

Ook ben ik met Jasmijn en pappa en mama naar de musical Tarzan geweest. Dat was super leuk.

Groetjes Robbert.

• 05 Augustus 2008 - 11:26

Stephen:

hallo lars,julia en jort hoe gaat het met jullie.heben jullie veel visen gezien.groeten van stephen

• 10 Augustus 2008 - 09:22

Ciska En Roy En Mama:

Hoi julia,Lars en Jort,
    Wij zijn net terug uit Lanzarote(Canarische eilanden). Als het goed is komen jullie daar ook nog voordat jullie de oversteek maken naar het Caribisch gebied. Het was er weer erg lekker. Veel in het zwembad geweest en op het strand. Ook zijn we weer naar het vulkaangebergte geweest dat blijft mooi. Ook zijn we naar het documentatiecentrum geweest.Hier moeten jullie echt naar toe als jullie op Lanzarote zijn. Voor de rest hebben we nog een heleboel andere dingen bezocht. We zagen ook een paar zeilschepen voorbij komen als we op het strand zaten en dan zei mama als grap daar komt julia, lars en Jort met hun papa en mama aan.
    In een plaatsje vlakbij Puerto del Carmen lagen hele mooie zeilschepen en grote moterboten. Daarzou jullie boot best bij kunnen liggen.
    Morgen gaan we weer voor het eerst naar school. We hebben er weer zin in.
    Een hele goeie reis verder.
    Groetjes van Ciska Roy en mama