Bijna europa uit. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu Bijna europa uit. - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu

Bijna europa uit.

Door: Lars

Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars

24 November 2008 | Spanje, Madrid

We liggen nu op las Palmas en we zijn druk bezig met vertrek.
Maandag avond zijn Jan Paul en Theo aangekomen vanuit Nederland .
Deze week hebben we al wat activiteiten gedaan want de Arc staat bekend om de activiteiten en borrels .
We hebben al veel boodschappen gedaan voor de tocht want we denken er 3 weken over te doen .
Zondag zwaaien we Jort Julia en mama uit en gaan ze ’s avonds richting Nederland .
Jan Paul Theo papa en ik hebben erg zin in de oversteek maar we vinden het ook best spannend .
Tijdens de oversteek gaat de boot niet Wanderer 4 heten maar de uk 12 dat is de naam van een vissersboot , dat de boot uk 12 gaat heten is een grapje want Jan Paul en Theo hebben erg veel visspullen voor het vissen

• 24 November 2008 - 18:13

Sascha:

Lars, veel plezier en succes met de overtocht. En dat worden dan veel vissen vangen met al die visspullen.

groetjes Sascha

• 24 November 2008 - 18:14

Nienke Bootsma:

Hoi Julia en Jort, ik wil graag de groetjes doen aan jullie en misschien tot snel.
    groetjes Nienke

• 24 November 2008 - 18:36

Ilse Koning:

Yoyo Lars,

Super stoer hoor die over tocht met je vader.
    Succes !!

dag dag Ilse

• 24 November 2008 - 18:46

Jannie:

Hoi Lars,

Wat ben jij stoer zeg!! Wat een geweldige ervaring dat jij samen met papa en Jan Paul en Theo de overtocht gaat mee zeilen. Heel veel plezier, sterkte en goede wind gewenst. We zijn erg benieuwd naar je avontuur. Hopelijk met niet al teveel zeeziekte aanboord.... maar dan neem jij het roer gewoon over, toch?!

Goede vaart en tot gauw, liefs vanuit Hoofddorp,

Louis, Jannie, Job en Claire xxx

• 24 November 2008 - 20:31

Kimberly Van Hattem:

je bent stoer hoor lars.
    ik wens jullie een goede oversteek doe voorzichtig.
    En Julia misschien zie ik je nog bij opie en omie.
    groetjes dikke kus van mij.

• 25 November 2008 - 14:13

Mirjam:

Hallo stoere Lars,

Fantastisch voor je dat je deze reis gaat maken, geniet ervan. We hebben al gehoord dat jij de meeste vis vangt met je hengel, dat is wel fijn voor het avondeten!! Tot gauw,
    Lex, Mirjam, Ruben en Jasper

• 25 November 2008 - 18:23

Juf Joyce:

Hoi Lars,
    Wat ben jij een stoere vent zeg! Samen met papa de oversteek maken. Ik hoop dat jullie een goede wind hebben. De hele klas wenst jullie met z'n vieren een hele goede reis, een behouden vaart en een geweldige overtocht. We volgen jullie op de voet.
    Hallo Julia en Jort. Ik heb gelezen dat jullie al hebben genoten van de sneeuw. Jammer dat het er maar zo kort lag. Misschien tot gauw. Heel vfeel sterkte, ook mama, zo zonder papa en Lars. Heel veel groetjes en liefs van juf Joyce

• 27 November 2008 - 08:06

Sjan:

hoi lars
    wij wensen je heel veel succes met de overtocht.
    ik vind je erg stoer om samen met papa jan paul en theo deze tocht te maken.

groetjes sjan

• 30 November 2008 - 09:03

Kleine Oma.:

Lieve Lars. Het is mij eindelijk gelukt op jullie site te komen. Wat ik al die tijd verkeerd heb gedaan weet ik niet. Ik was blij Mama Julia en Jort weer te zien Jort is ge groeid Julia ook.Weet je ik mis jou zo. Ik hoop dat je goed op Papa, Jan-paul en theo past of gepast hebt. Je leest denk ik pas als jullie aan de overkant zijn. Ik find het heel stoer van je dat mee bent gegaan.

Dikke kus kl. Oma.

• 15 December 2008 - 20:42

Kimberly:

hoi lars gelukkig zijn jullie veilig aan gekomen, toppie.
    Julia ik wens je woensdag een goede vlucht met je mams en jort.veel plezier groetjes liefs van kimmie.

• 16 December 2008 - 10:09

Ilse En Lisette:

Ha die Lars,
    Super hoor die oversteek fantastich! Nog 1 dagje en dan zijn mama Julia en Jort er ook weer gezellig allemaal weer bij elkaar. Ik wens jou en de rest van je familie hele fijne feestdagen en je mag heel trots zijn op je zelf!