Ahoy allemaal
Door: Lars & Julia
Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars
10 Augustus 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen
We zijn met de auto vorige week zondag naar Groningen gegaan vanwege het afscheid van een vriendin van mama. Toen hebben we gelogeerd bij oma in Groningen. Op donderdag zijn we met Tea en Robin erbij met de auto teruggereden naar Cherbourg waar de boot lag. Toen we de volgende dag opstonden gingen we eerst ontbijten en om half 3 gingen we varen naar Guernsey. Onderweg kwamen we hele grote golven tegen van wel 2 meter hoog. Tea en Robin waren zeeziek en moesten heel erg overgeven. ’s Avonds om negen uur kwamen we aan op Guernsey. De volgende dag gingen we naar het stadje dat heet St. Peter Port. Daar hebben we gewinkeld, toen we teruggingen hebben we gekeken of er een bus over het eiland reed. Dat hebben we vandaag gedaan en op sommige plaatsen uitgestapt, en we hebben heel veel foto’s gemaakt. Er waren heel veel rotsen en bunkers van de tweede wereldoorlog. We hebben ook hele mooie stranden gezien onderweg. Toen liepen we naar de bus en gingen we terug over het eiland naar de haven. We varen met het rubberbootje terug naar de boot, we liggen aan een steiger zonder verbinding met de kant. Vanavond gaan we in een restaurantje eten met Tea en Robin en morgen varen we weer verder.
Veel plezier weer op school en succes in groep 5 en groep 6.
Groetjes Julia en Lars.
11 Augustus 2008 - 09:11
De Bosschertjes:
Hallo Julia en Lars,
Gelukkig varen jullie weer. Zijn jullie deze keer niet zeeziek geweest? Die mooie foto's willen wij ook wel zien hoor! Zet ze er de volgende keer maar bij, dan zien we ook een beejte hoe het daar is. Ivo gaat vandaag weer naar school en Mathijs volgende week.
Gaan jullie nu ook beginnen met rekenen, taal enz.?
Rolf, Trea, Mathijs en Ivo -
11 Augustus 2008 - 14:25
Ilse Koning:
Hallo Lars en Julia,
Fijn dat jullie weer aan het varen zijn.Maar gaan jullie nu ook weer leren net als ik?
Vandaag weer voor het eerst naar school geweest. Ik zit nu bij Thomas Sven en Lotte in het groepje. Wel wennen hoor toen groep 7 engels moest doen moesten wij rekenen en ik kon mij niet goed konsentreren dus had ik 4 fout en ik ben al niet zo heel goed in rekenen. Nou dag tot gauw weer. Ilse -
11 Augustus 2008 - 16:44
Ciska:
Hoi Julia,
Vandaag ben ik weer naar school geweest bij meester Robin in de klas.We hebben gerekent en hebben aardrijkskunde gehad.dit was best leuk. meester robin maakt veel grapjes, maar hij is ook serieus. ik mis je heel heel heel erg. veel plezier op de boot en vergeet je geen fotos te maken van dolfijnen voor me. groetjes en kusjes van ciska xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
11 Augustus 2008 - 18:22
Sven:
ahoi lars & julia.
ik ga weer leuk naar school .
rekenen ging weer snel.
en groep 7 was ook heel leuk.
alleen ze praten wel.
jij leert toch ook weer.
groetjes sven -
11 Augustus 2008 - 19:48
Denise Lambrecht:
Hoi lieve Julia,
Nou vandaag is de school weer begonnen. het was allemaal erg spannend. We hebben rekenen gedaan en dat vond ik erg leuk. Heb je ook een leuke schooldag gehad vandaag? Zal wel even wennen zijn dat je moeder les geeft. Nou ik geef je een dikke knuffel want ik moet nu echt gaan slapen.
Veel liefs Denisexxxxxxxxxxxx -
13 Augustus 2008 - 18:10
Esmee Kastrop.:
hoi julia, hoe is het weer bij jullie? Is het eiland mooi? ik moet weer naar school. het is leuk maar ik mis je wel. groetjes Esmee -
14 Augustus 2008 - 17:49
Danique:
Ahoy julia
na 4 weken in de zon ben ik weer terug in de regen en wind!
vakantie was heel gezellig!!
ben alweer een paar dagen naar school geweest en dat was wel weer ff wennen. het is stil zonder julia.vanmiddag heb ik een klein konijntje gekregen en ik noem haar snuffie.ik moet nu echt naar bed,want morgen is t weer vroeg dag!!!hoop snel weer van je te horen.veel liefs en dikke kus van danique en faya********