Weer in Frankrijk - Reisverslag uit Brest, Frankrijk van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu Weer in Frankrijk - Reisverslag uit Brest, Frankrijk van Julia & Lars Geffen - WaarBenJij.nu

Weer in Frankrijk

Door: Lars & Julia

Blijf op de hoogte en volg Julia & Lars

20 Augustus 2008 | Frankrijk, Brest

Ahoi allemaal
we zijn op zaterdag van Jersey naar Roscoff gevaren ondertussen zijn mijn tante en neef meegevaren bij roscoff de volgende dag gingen we naar het dorp en zijn we naar een restaurantje geweest en naar een speeltuin geweest
Die avond gingen we naar Brest en voeren we de hele nacht door en kwamen pas om7 uur s,ochtends aan . Ondertussen de tocht sliepen we half en er waren eventjes grote golven en zag mijn tante dolfijnen . Toen wij s,ochtends net wakker waren gingen mijn moeder vader tante en neef net slapen en toen we allemaal opstonden gingen we met de bus naar het dorp maar omdat het zondag was waren bijna alle winkels niet open . En toen we pizza wouden eten ging het te laat open dus hebben we patatjes gegeten . Maandag gingen we naar het station want mijn tante en neef gingen met de trein naar huis daarna gingen we boodschappen doen daarna weer terug met de bus naar de boot. om les te krijgen . de volgende ochtend begonnen we met les. na de les gingen we naar het museum dat ging over de oceaan wat daar in leefden zoals haaien zeehonden schildpadden pinguïns en veel soorten vissen en we hebben geleerd dat op de Zuidpool pinguïns leven en op de Noordpool ijsberen leven.
Morgen vertrekken we weer want dan is het weer mooi weer en gaan we langs de Franse kust verder naar beneden tot de Spaanse kust.
Tot de volgende keer.
Lars, Julia en Jort.

• 20 Augustus 2008 - 17:06

Ilse Koning:

Hallo lars en Julia, blijft spannend jullie reis en jullie zien ook heel veel.
    hebben jullie ook dolfijnen gezien? Op Curacou heb ik met dolfijnen mogen zwemmen en heb ik een kusje van ze gehad. Zal ik eens een foto opsturen?Gisteren hadden we sportdag op school was heel erg leuk.Een olympiche sportdag op de atletiekbaan in Almere. Eerst op de fiets er naar toe pffff ook hier waaide het en toen mochten we verspringen harflopen diskuswerpen en nog veel meer. Roy mijn broer was ook mee. Krijgen jullie van je moeder ook een keertje een sportdag gezellig met zun drietjes hihahi.
    bijvoorbeeld zwemmen in het water en wie er het eerste weer terug is bij de boot, wie het snelst in de mast is geklommen en 100 rondjes rennen op de boot als je vader aan het sturen is.
    Nou daaag tot een volgende keer Ilse.
    ojaa gisteren heeft Sven bij mij gespeeld maar hij speelde meer met mijn broer dan met mij ze gingenOlympische spelen kijken.
    nou dag Ilse

• 23 Augustus 2008 - 08:34

Bjork:

Hoi Lars en julia,ik heb 12 juli mijn arm gebroken. 20 agustes is het gips eraf gegaan.Doei van bjork

• 25 Augustus 2008 - 13:16

Denise:

Hoi lieve Julia,

hoe gaat het met jullie? zo te lezen maak jij allemaal erg leuke dingen mee. Het probleem met de pizza, dat het laat opengaat in Frankrijk hebben wij ook meegemaakt. Gaat het goed op school? wij hebben net een olympische sportdag gehad en allemaal werkjes over de olympische spelen. Vanmiddag zijn we lekker vrij. het is erg stil zonder jou in de klas. ik hoop snel weer iets van je te horen. Heel veel liefs en knuffies en xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-jes Denise

• 30 Augustus 2008 - 10:38

Ciska:

Hoi Julia,

ik vind het erg leuk dat jullie dolfijnen gezien hebben en dan ook zo dicht bij en niet eens in het dolfinarium maar echt op zee.
    Op school gaat het goed.Dinsdag komt CHIPZ bij ons op school en gaan we met zijn allen dansen en zingen met hun. Ze gaan achter op het grasveld een podium maken. Ik vind het erg leuk dat ze komen, jammer dat je er niet bij kan zijn.
    Nou ik stop er mee ga nu lekker buiten spelen want het is vandaag weer eens lekker warm en het zonnetje schijnt ook weer eens zonder dat er wolken aan de lucht zijn.
    Groetjes en héééééééééééél veel kusjes Ciska xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 17 Oktober 2008 - 17:37

Ciska En Danique:

lieve julia.

wij hebben herfstvakantie. en ciska is bij mij aan het spelen en eten.
    heb je nog dolfijnen gezien.
    hoe is het daar?
    niemand ziek geweest?
    als jullie op lanzarote zijn. zijn mijn opa en oma er ook en dan kunnen jullie bij opa en oma op bezoek komen!!!!!!!!!!!!!!!!
    we hebben vandeweek 2 feestjes gehad van masha en suzanne.die van masha was een junglefeest. die van suzanne gingen we naar de bioscoop.we vonden allebei de feestjes leuk.we MISSEN je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg.(zo dat is er uit)
    liefs ciska en danique
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkusjes